bany codis - XFreixer Reformas integrales

Pineda de Mar - Canet de Mar - Mataró - Blanes
Vaya al Contenido
codis xfreixer
HA CREAT PRODUCTES QUE SOLUCIONEN L'ESPAI DEL QUE DISPOSES. UNA EINA DE SOLUCIONS A MESURA I FLEXIBLES PERQUÈ S'ADAPTIN A LA TEVA CAMBRA DE BANY, ALS TEUS GUSTOS I NECESSITATS, A TU. HO MIRIS PER ON HO MIRIS, UN LUXE… A L'ABAST DE LA TEVA MÀ.
codis natural xfreixer
NATURAL
UN LLOC MIMETITZAT AMB LA NATURALESA, QUE SINTONITZA AMB L'ESSÈNCIA I L'HARMONIA DEL NATURAL. MATERIALS QUE SORGEIXEN DEL POTENT ESCENARI QUE ELS ENVOLTA SENT ELS COLORS, LES TEXTURES I, FINS I TOT LES OLORS. ES CREA UNA ESPAI DE BANY AMB LA IDEA D'UN LLOC EN EL QUAL ENS ENVAEIXI LA TRANQUIL·LITAT, LA DOLÇOR I EL RECONEIXEMENT DE SER UN MATEIX. PERQUÈ L'IMPORTANT ÉS SER CONSCIENTS QUE SÓN ELS LLOCS COM AQUEST ELS QUE COMPONEN I CONDICIONEN EL NOSTRE ESTAT D'ÀNIM I, EN CONSEQÜÈNCIA, LA NOSTRA VIDA.
CLÀSSIC
LES CASES DEL SEGLE XXI PARLEN UN NOU LLENGUATGE. ES CONSERVA LA INSPIRACIÓ CLÀSSICA PER OMPLIR ELS ESPAIS DE NOUS AIRES DE MODERNISME I ACTUALITAT. PURES LÍNIES ARQUITECTÒNIQUES SEDUÏDES PER L'ENTUSIASME DEL RECORD, QUE TRANSMETEN SENSACIONS DE MEZCOLANZA ABSOLUTAMENT ATRACTIVES: CLÀSSIC I MODERN, SEGURETAT I LLIBERTAT, PRESENT I PASSAT... UN LLOC QUE ET PERMETI, SENS DUBTE, NO PENSAR EN GENS, RELAXAR-TE I RESPIRAR.
codis classic xfreixer
chic codis xfreixer
CHIC
EL CAMP ES TRANSFORMA, ES REVELA I S'INUNDA D'UN ESTIL DECORATIU MÉS CASUAL I CONFORTABLE. EN L'AMBIENT REGNA UN ESPERIT DE CALMA I TRANQUIL·LITAT, ALLUNYAT DE LA GRAN CIUTAT QUE NO RENUNCIA A LES COMODITATS D'AQUESTA. EL TRASLLAT A UN LLOC MÉS OBERT SEMBLA IMMINENT, EMPÈS PEL DESIG DE DISPOSAR LES COSES A LA NOSTRA MANERA I BARREJANT PER PRIMERA VEGADA, SENSE POR. PERQUÈ EL MÉS CHIC ÉS SER UN MATEIX.
URBÀ
L'AMOR PER LA CIUTAT S'INSTAL·LA EN EL COS I POT NO SORTIR DE NOSALTRES MAI. ÉS EL CONTRAST ENTRE LA NECESSITAT D'ENVOLTAR-NOS DE GENT, DE CALLES, DE LOCALS, DE SOROLLS, I L'ÀNSIA DE LA SOLITUD, DE MOMENTS MÉS ÍNTIMS. UN DOLÇ JOC ENTRE L'ALDARULL DE L'EXTERIOR I LA SERENITAT DE L'INTERIOR, QUE ADVOCA PELS BLANCS, LA LLUM I EL SILENCI COM A REFUGIS INDISPENSABLES. DIVERGÈNCIES TREMENDAMENT ATRACTIVES QUE ENS FAN ESTAR SEMPRE VIUS.
urba codis xfreixer
artistic codis xfreixer
ARTÍSTIC
LA PASSIÓ ES PORTA PER DINS I EXPLOTA EN FORMA DE LÍNIES, ESTADES I COLORS. TRASLLADEM L'ART A LA NOSTRA LLAR, A LES NOSTRES PECES I A LA NOSTRA VIDA PERQUÈ CONVISQUI AMB NOSALTRES A TOTA HORA I ENS INSPIRI... MAI ENS TANQUEM A CAP POSSIBILITAT, JUGANT AMB LES FORMES I DISPOSANT DE L'ESPAI Al NOSTRE ANTULL, AMB L'ORDRE DESORDENAT QUE TENEN LES MILLORS IDEES... I OBRES D'ART.
Pineda de Mar
Avda. Montserrat, 100
08397 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Canet de Mar
C. Riera Gavarra, 55 local
08360 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Centre Logístic Pineda
Pol. Industrial Mas Roger
C. Marconi, 18c - 08397
Tel.(34) 937 672 326
Blanes
Rbla. Joaquim Ruyra, 48
17300 - Blanes
Tel.(34) 937 672 326
Mataró
Via Europa, 153
08303 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Regreso al contenido