Treballs realizats - XFreixer Reformas integrales

Pineda de Mar - Canet de Mar - Blanes
Vaya al ContenidoREF.1676C - Reforma Integral - Arenys de Mar

Reforma integral de planta baixa. S'ha obert la cuina per unificar-la amb el menjador i crear un únic espai gran i ben iluminat.  S'ha jugat sempre amb tons clars, blancs, grisos,  beixos..., tant  el mobiliari de la cuina, com el taulell i el porcel·lànic del terra, per donar una sensació de calma i relax. Un lloc agradable però a l'hora de treball, on passarem moltes hores al dia amb la familia.
El mobiliari de la cuina és el model de OB CALPE acabat LACA BLANCA MATE,  l'encimera és de porcel·lànic  Neolith model PIETRA DI LUNA amb frontal a tota la cuina. Afegim una iluminació sota mobles alts i al sòcols per poder triar en cada moment la que millor ens convingui.Dins el mateix espai hi ha un petit aseo que s'ha reformat per integrar-lo dins el mateix estil. S'ha canviat la porta per una corredissa per guanyar-li uns centímetres que ens fan falta al interior.
Resultat: pràctic, bonic i funcional !

#xfreixer #reformes #arenysdemar #pinedademar #reformaintegral
Ref.616B - Reforma Integral - Tordera

La cuina ha esdevingut  en un dels espais principals de la casa. Des de la distribució al mobiliari, passant per l'elecció dels materials. Tot influeix en el resultat!Pots donar un toc clàssic renovat com en aquesta ocasió amb una encimera postformada i un terra de parquet, combinat amb un frontal porcelànic d'estil rústic i modern.


Per que en la varietat està el gust!. Bany complert de concepte obert.El més important en aquesta reforma era guanyar lluminositat, traslladant la cuina al menjador. Ampliant l'habitació principal amb un bany suite i un vestidor obert, posant un sòl laminat continu en tot l'habitatge i guanyant una tercera habitació on abans hi havia la cuina.


#xfreixer #reformes #tordera #blanes #reformaintegral


REF.571P - Reforma Integral - Barcelona

Rehabilitació d'habitatge Noucentista a Barcelona. S'ha mantingut l'essència, deixant elements estructurals d'origen que s'han pogut restaurar com les portes, mantenint l'alçada dels sostres i la estètica del sòl.
S'han creat noves estances, però sempre amb el mateix rigor Noucentista, sense deixar d'incorporar les noves tendències i solucions tant en cuina com en els banys.

#xfreixer #reformes #barcelona #pinedademar #reformaintegral


REF.476P - Reforma Integral - Llavaneres

Reforma integral de l'habitatge situat a Llavaneres amb vistes al mar.
Realitzat amb acabats de materials en tons càlids i mediterranis, com al terra que s'ha optat per ceràmica acabat  parquet, en tons naturals per a la seva practicitat.

#xfreixer #reformes #llavaneres #pinedademar #reformaintegral


REF.448 - Reforma Integral - Pineda de Mar

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegral

REF.442 - Reforma Integral - Barcelona

CUINA SALO-MENJADOR:
Reforma parcial d'habitatge on s'ha integrat la cuina al saló-menjador per guanyar espai. El mobiliari s'ha treballat en color blanc brillant OB model Nantes, que és un estratificat al que se li ha donat una capa de laca per aconseguir la brillantor d'un moble lacat.
Delimitem l'espai de la cuina marcant el sostre amb doble alçada i terra porcelànic, igualant la tonalitat amb la resta de la vivenda amb un parquet color Roure decapat.
L'escala, que  forma part de l'eix central de la vivenda, l'hem aprofitat per guanyar espai en armaris, i amb el vidre hem aconseguit portar-li tota la llum de l'estança.

#xfreixer #reformes #pinedademarREF.442 - Barcelona

BANY:

#xfreixer #reformes #pinedademar


REF.345 - Reforma Integral - Barcelona (Paris)

Aquí us presentem una reforma parcial, LOW-COST col·locació de parquet, sòcol, portes adaptades esmaltades, instal·lacions llum i aigua adaptades a la nova distribució, pintura blanca, cuina petita però molt practica i bany complert.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #barcelona


REF.433 - Canet de Mar

CUINA SALO-MENJADOR:
Aquí us presentem una cuina oberta amb una illa central, modulació blanc brillant amb combinació de Silestone Haiku.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar
Pineda de Mar
Avda. Montserrat, 100
08397 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Blanes
Rbla. Joaquim Ruyra, 48
17300 - Girona
Tel.(34) 672 61 84 01
Canet de Mar
C. Riera Gavarra, 55 local
08360 - Barcelona
Tel. (34) 937 940 283
Centre Logístic Pineda
Pol. Industrial Mas Roger
C. Marconi, 18c - 08397
Tel. (34) 937 068 093
Regreso al contenido