Treballs realizats - XFreixer Reformas integrales

Pineda de Mar - Canet de Mar - Mataró - Blanes
Vaya al Contenido


Ref. 2412P - Reforma integral - Malgrat de Mar.

La reforma integral d’aquest pis s’ha dissenyat amb el propòsit d’ampliar els espais i crear un únic ambient, obrint la cuina al mejador mitjançant l’enderroc d’envans existents.
Una millora molt notable ha estat la el.liminació dels radiadors de les parets i la aposta per la instal.lació de climatització per conductes Airzone a totes les estançes de la vivienda.El nou fals sostre de pladur amb tabica per situar les reixes de ventil.lació juguen un paper molt important per limitar i definir els espais.
També cal destacar el tradossat de pladur al menjador amb un parell d’hornacines decoratives per retroil.luminar llum.
Les portes d’interior lacades amb blanc combinen armoniosament amb el parquet laminat acabat roure aportant sensación de confort i calidesa.A la galería un toc personalitzat amb una barra de porcel.lànic per desig del client per poder col.locar una petita barbacoa elèctrica.
El paviment triat per la terrassa una tarima sintètica color carmel de primera qüalitat.
La cuina destaca per la paret de columnes absents de tiradors visibles i una ïlla central que sense dubtes és l’element protagonista.
Pel que fa al bany destaquem la zona de dutxa d’obra al mateix nivell del terra i el cortiner al fals sostre per llum retroil.luminada.
En resum, s’ha aconseguit una atmosfera que desprèn ordre, amplitud i lluminosistat per tot arreu.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegral


Ref. 2270C - Reforma integral - Arenys de Munt.

Casa de poble totalment reformada. Cuina i banys vells i poc funcionals, s'han transformat completament, donant totes les comoditats als propietaris.
Els materials utilitzats li han donat el toc de modernitat just sense perdre l'encant d'una casa de poble.
Sòls hidràulics als banys, porcellànic acabat fusta a la planta baixa, inclosa la cuina i terra de parquet roure en planta dormitoris. Les grans portes de pas, segueixen presidint tota la vivenda, amb una capa d'esmalt, vidres nous i petits arranjaments, han quedat com a noves. Amb la pintura de la barana interior i el poliment dels esglaons i replans, s'ha pogut conservar l'escala interior, el cor de la casa. Al menjador, la nova estufa de pellets ens acompanyarà als hiverns i dies de fred.Al pati s'ha realitzat una bona transformació, deixant molt espai lliure per a uns mobles de terrassa, jardineres, etc. tot perquè puguin gaudir al màxim de la nova barbacoa que s'ha construït.


#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegral


REF.2291P - Reforma Integral - Pineda de Mar

Us presentem aquesta reforma integral d’una casa aïllada de planta baixa en la qual hem intervingut a totes les estances, destaquem sobretot la modificació d’espai a la cuina i a l’habitació suite que comunica amb una nova zona de vestidor que dona pas al bany principal.
Originalment tots el parquet i les portes de la casa eren foscos, particularment el colorit dels mobles de la cuinat i les parets de la casa semblava que tot estava fora d’ordre i amb un estil ancorat als any noranta.
Des de el primer moment es va apostar per ampliar l’espai de la cuina desplaçant l’envà i sobretot respectar la idea inicial dels propietaris d’afeigir una taula rodona per dinar tota la familia.No pasa desapercebut la gran zona de columnes per emmagatzemar, frigorífic, congelador, ambdós d’integració i el mòdul persianer sempre un bon aliat per desar-hi els petits electrodomèstics.
El mobiliari és OB combinant BERLÍN FUMÉ amb AMAZONAS i sistema gola lacat negre.
L’encimera és de porcel.lànic CALACATTA amb faldó a la zona de la ïlla.
L’ambient aconseguit és una cuina amb carácter i sofisticada amb el negre com a protagonista als electrodomèstics i l’atrezzo d’estil industrial.Deixant la cuina i no menys importan, és el menjador on es pot veure el calaix perimetral amb retroil.luminació de Led que serveix per amagar el conductes de la climatització que s’ha fet nova.

Per revestir tot el terra de la vivenda s’ha triat un porcel.lànic de gran format destonificat gris que recorda al ciment i s’ha fet servir a totes les estances inclòs a la zona de les dutxes del banys.

Les portes d’interior s’han conservat les mateixes i s’han esmaltat amb blanc satinat excepte a la cuina i al bany suite que s’ha optat per portes de vidre matitzat per aconseguir llum i lleugeresa.  Al bany principal segueix el mateix estil atrevit que a la cuina, destaquem la ceràmica amb relleu antracita que contrasta amb la resta de parets.Al bany del nens s’ha conservat el moble i se li ha fet un restyling amb esmalt de color verd i nous tiradors que s’integra molt bé amb la ceràmica texturada que presideix la paret del moble.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegral


REF.2250P - Reforma Integral - Pineda de Mar

La reforma integral d’aquesta vivienda, va ser un repte molt bonic i satisfactori sobretot pel resultat.
La primera planta es va diseñar amb un concepte diàfan, deixant tots els espais oberts, menys el aseo, integrant cuina, menjador i sala d’estar.
Es va col·locar el mateix model de terra porcellànic a tota la planta , reforçant així aquest concepte d’amplitud.
La cuina es oberta amb península i els acabats son de color blanc, té una zona de columnas per safareig on s’amaga rentadora, assecadora i un organitzador de neteja.
El aseo, combinat en fusta i negre es molt elegant i pràctic, i a la sal d’estar trobem la paret del sofà, revestida amb panell tipus pedra amb retro-il·luiminació led.
A la planta segona es va fer també reforma integral. Trobem dos banys, reformats d’acord a les necessitats dels propietaris de la vivienda, es va optar per col·locar un terra laminat gama AC4 al passadís i les habitacions.
Als banys es va col·locar terra porcellànic amb format de rajola ample. Al bany suite, la combinación amb les rajoles de parets, plat de ducha i moble, té un carácter molt elegant, al segon bany, hi trobem una combinación algo més desenfadada amb aquesta rajola amb tonalitats aqua per la paret de la banyera.#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegral


REF.2040C - Reforma Integral - St. Andreu de Llavaneres

En aquesta reforma integral de vivenda s'ha optat per obrir la cuina al saló, s'ha reformat el bany existent i s'ha modificat l'espai restant per afegir un segon bany.
El parquet original i les portes de pas de color noguera, que donàven foscor al conjunt, s'han substituït  per portes lacades blanques i parquet gris clar, que tot al contrari donen lluminositat a totes les estances i combinen perfectament amb qualsevol tipus de mobiliari.


Així era abans.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegral


REF.2173C - Reforma Integral - Canet de Mar

Aquesta vivenda situada davant del mar s'ha reformat completament. La cuina que abans moblava només un costat de paret,  ara aprofita també el costat de la finestra,  i els mobles alts que ara arriben fins al sostre, amplien considerablement la seva capacitat d'emmagatzematge. S'han utilitzat tons suaus per donar tot el protagonisme al terra de Porcelanosa.  
Mobles de OB model GANDIA laca brillant amb apertura Gola i taulell porcellànic Neolith Pietra di Osso.  Elegant, càlida i funcional !
Del bany principal, també reformat completament, s'han agafant uns metres  per fer un petit aseo que era totalment necessari per la familia.
Mobles de bany de Vidrebany i Salgar, i sanitaris de Roca.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegral


REF.1997C - Reforma Integral - Canet de Mar

En aquesta reforma integral s'han unificat 2 vivendes per fer-ne 1 única gran.  Enderroc total dels tabics interiors i nova distribució amb tabiqueria de pladur. Aïllaments de sostres i parets i  nova climatització amb aires per conductes.
S'ha optat per deixar la cuina oberta al saló/menjador, bany nou amb ninxols forrats de Silestone blanc i estances amb grans armaris amb il·luminació interior fets a mida. Tant al bany com a la cuina, s'ha hagut d'adaptar alguns mobles als tabics exteriors que no venien rectes, per aprofitar tot l'espai disponible.
Mobiliari de cuina OB model CALPE color i encimeres de porcel·lànic.


Així era abans.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegralREF.1676C - Reforma Integral - Arenys de Mar

Reforma integral de planta baixa. S'ha obert la cuina per unificar-la amb el menjador i crear un únic espai gran i ben iluminat.  S'ha jugat sempre amb tons clars, blancs, grisos,  beixos..., tant  el mobiliari de la cuina, com el taulell i el porcel·lànic del terra, per donar una sensació de calma i relax. Un lloc agradable però a l'hora de treball, on passarem moltes hores al dia amb la familia.
El mobiliari de la cuina és el model de OB CALPE acabat LACA BLANCA MATE,  l'encimera és de porcel·lànic  Neolith model PIETRA DI LUNA amb frontal a tota la cuina. Afegim una iluminació sota mobles alts i al sòcols per poder triar en cada moment la que millor ens convingui.Dins el mateix espai hi ha un petit aseo que s'ha reformat per integrar-lo dins el mateix estil. S'ha canviat la porta per una corredissa per guanyar-li uns centímetres que ens fan falta al interior.
Resultat: pràctic, bonic i funcional !

#xfreixer #reformes #arenysdemar #pinedademar #reformaintegral
Ref.616B - Reforma Integral - Tordera

La cuina ha esdevingut  en un dels espais principals de la casa. Des de la distribució al mobiliari, passant per l'elecció dels materials. Tot influeix en el resultat!Pots donar un toc clàssic renovat com en aquesta ocasió amb una encimera postformada i un terra de parquet, combinat amb un frontal porcelànic d'estil rústic i modern.


Per que en la varietat està el gust!. Bany complert de concepte obert.El més important en aquesta reforma era guanyar lluminositat, traslladant la cuina al menjador. Ampliant l'habitació principal amb un bany suite i un vestidor obert, posant un sòl laminat continu en tot l'habitatge i guanyant una tercera habitació on abans hi havia la cuina.


#xfreixer #reformes #tordera #blanes #reformaintegral


REF.571P - Reforma Integral - Barcelona

Rehabilitació d'habitatge Noucentista a Barcelona. S'ha mantingut l'essència, deixant elements estructurals d'origen que s'han pogut restaurar com les portes, mantenint l'alçada dels sostres i la estètica del sòl.
S'han creat noves estances, però sempre amb el mateix rigor Noucentista, sense deixar d'incorporar les noves tendències i solucions tant en cuina com en els banys.

#xfreixer #reformes #barcelona #pinedademar #reformaintegral


REF.476P - Reforma Integral - Llavaneres

Reforma integral de l'habitatge situat a Llavaneres amb vistes al mar.
Realitzat amb acabats de materials en tons càlids i mediterranis, com al terra que s'ha optat per ceràmica acabat  parquet, en tons naturals per a la seva practicitat.

#xfreixer #reformes #llavaneres #pinedademar #reformaintegral


REF.448 - Reforma Integral - Pineda de Mar

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #reformaintegral

REF.442 - Reforma Integral - Barcelona

CUINA SALO-MENJADOR:
Reforma parcial d'habitatge on s'ha integrat la cuina al saló-menjador per guanyar espai. El mobiliari s'ha treballat en color blanc brillant OB model Nantes, que és un estratificat al que se li ha donat una capa de laca per aconseguir la brillantor d'un moble lacat.
Delimitem l'espai de la cuina marcant el sostre amb doble alçada i terra porcelànic, igualant la tonalitat amb la resta de la vivenda amb un parquet color Roure decapat.
L'escala, que  forma part de l'eix central de la vivenda, l'hem aprofitat per guanyar espai en armaris, i amb el vidre hem aconseguit portar-li tota la llum de l'estança.

#xfreixer #reformes #pinedademarREF.442 - Barcelona

BANY:

#xfreixer #reformes #pinedademar


REF.345 - Reforma Integral - Barcelona (Paris)

Aquí us presentem una reforma parcial, LOW-COST col·locació de parquet, sòcol, portes adaptades esmaltades, instal·lacions llum i aigua adaptades a la nova distribució, pintura blanca, cuina petita però molt practica i bany complert.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar #barcelona


REF.433 - Canet de Mar

CUINA SALO-MENJADOR:
Aquí us presentem una cuina oberta amb una illa central, modulació blanc brillant amb combinació de Silestone Haiku.

#xfreixer #reformes #canetdemar #pinedademar
Pineda de Mar
Avda. Montserrat, 100
08397 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Canet de Mar
C. Riera Gavarra, 55 local
08360 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Centre Logístic Pineda
Pol. Industrial Mas Roger
C. Marconi, 18c - 08397
Tel.(34) 937 672 326
Blanes
Rbla. Joaquim Ruyra, 48
17300 - Blanes
Tel.(34) 937 672 326
Mataró (Properament)
Via Europa, 153
08303 - Barcelona
Tel.(34) 937 672 326
Regreso al contenido