XFreixer

Reforma integral

Benavente

Reforma integral d’una casa a√Įllada de planta baixa en la qual vam intervenir en totes les estances, destacant especialment la modificaci√≥ de l’espai a la cuina i a l’habitaci√≥ suite, que es comunica amb una nova zona de vestidor que dona pas al bany principal.

Es va substituir el parquet i les portes, originalment de fosques i amb un estil ancorat als anys noranta.

Des del primer moment es va optar per ampliar l’espai de la cuina, despla√ßant el finestr√≥ i, per descomptat, respectant la idea inicial dels propietaris d’afegir una taula rodona per menjar tota la fam√≠lia.

No passa desapercebuda la gran zona de columnes, que proporciona un bon espai per emmagatzemar. 

La nevera i el congelador, tots dos integrats en el mobiliari i un mòdul amb persiana, sempre un bon aliat per ubicar petits electrodomèstics.

La llosa presenta un fald√≥ a la zona de l’illa. El resultat de l’obra √©s una cuina sofisticada i amb car√†cter, amb el negre com a protagonista i l‚Äôattrezzo d‚Äôestil industrial.

Al menjador es va instal·lar un calaix perimetral amb retroil·luminació LED, que alhora amaga els conductes per a la climatització, també renovada.

El terra, a tot l‚Äôhabitatge, es va revestir de material porcell√†nic d’efecte desgastat, que ens recorda al ciment.

Pel que fa a les portes, que s√≥n les originals, es van esmaltar en blanc set√≠, llevat de la cuina i del bany de la suite, on es van reempla√ßar per portes de vidre matisat per proporcionar llum i lleugeresa a l’espai.

Materials

  • Taulell de cuina de porcell√†nic Calacatta
  • Cer√†mica relleu antracita

Mobiliari OB

  • Combinat Berl√≠n Fum√© amb Amazones i sistema gota lacat negre.
Hola! En XFreixer utilizamos cookies para mejorar tu experiencia en nuestro sitio web. Al hacer clic en Aceptar, est√°s aceptando nuestra pol√≠tica de cookies. Puedes obtener m√°s informaci√≥n en nuestra p√°gina de Pol√≠tica de Privacidad.   
Privacidad