XFreixer

Complete refurbishment

Hort del Bisbe

Comprehensive renovation of the ground floor. The kitchen was opened up to merge it with the dining room, creating a single, spacious, and well-lit area. Light tones (whites, grays, beige) were used both in the kitchen furniture and in the countertop and porcelain floor tiles to provide a sense of calm and relaxation.

Under-cabinet and baseboard lighting were added to allow for choosing the most suitable lighting at any given time.

Within the same space, there is a small toilet that was renovated to integrate it with the same style. The door was replaced with a sliding one to gain a few centimeters, necessary for the interior.

Materials

  • Porcelain floor tiles in grayish tones, resembling oak
  • NEOLITH Pietra de Luna porcelain countertop

OB Furniture

  • CALPE finger pull, finished in matte white lacquer with white baseboard
Hola! En XFreixer utilizamos cookies para mejorar tu experiencia en nuestro sitio web. Al hacer clic en Aceptar, est√°s aceptando nuestra pol√≠tica de cookies. Puedes obtener m√°s informaci√≥n en nuestra p√°gina de Pol√≠tica de Privacidad.   
Privacidad